Hvem er vi?

Indehaver: Klaus Jensen, Udlært tømrer og Bygningskonstruktør.

Vi har i dag omkring 19 ansatte, alle med deres speciale som Nybyggeri, Tilbygninger, Tage, Velfac, Vinduer, Køkkener, Inventar, lofter, gulve og snedkeropgaver til forretning og industri.

Mindre reparationer med formål at bevare tidligere tiders håndværk.

Formænd til større pladser, også i hovedentrepriser samt en konstruktør til hjælp med tilsynet.

Vi kan også starte helt fra bygherrens ide til et nøglefærdig byggeri. Vi laver da et udkast ud fra bygherrens oplæg og tanker, evt. med kontakt til et arkitekt og ingeniørfirma til den tekniske del og indhenter så tilbud på alle arbejder fra vore faste samarbejdspartnere, evt. suppleret med håndværker i samarbejde med bygherren.

Selskaber:

  • Hansted Tømrer & Snedkerforretning A/S.
  • Horsens Totalbyg ApS.​

Vi gør dit byggeri til en god oplevelse

Og så er vi selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri, en bedre og bedre garanti for private kunder.

Vi har øget vor omsætning og ca. halvdelen omsættes nu i stor og hoved - entrepriser.​

Målsætningen for Hansted Tømrerforretning er at fremstå som et kvalitetsbevidst byggefirma, der udfører opgaver indenfor moderne og traditionelt byggeri.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

​Vi har nu indgået samarbejde med Gedved Tømrer & Maskinsnedkeri.

​Se artikler fra byens aviser:

Hansted Tømrer & Snedkerforretning A/S • Langmarksvej 41 • 88700 Horsens • Tlf.: 75 65 61 66 • Fax: 75 65 68 88 • CVR: 13279144