​Udskiftning af vinduer

​​Stigende fokus på energivenlige og klimavenlige byggematerialer har sat fokus på udviklingen af vinduer og døre. I dag spiller vinduer en væsentlig rolle i husets arkitektur: Vinduer er husets øje, der er med til at regulere solens lys, så overophedning undgås samt bidrager til den indendørs stemning.

Ved udskiftning af vinduer er det en god idé, at være opmærksom på placeringen af vinduet, da det kan have stor betydning for mængden af dagslys og mængden af gratis varme.

Det stigende fokus på udskiftning af vinduer har betydet, at man i dag kan få vinduesløsninger, der passer til ethvert hus eller byggeri, lige fra klassiske vinduer med sprosser der giver stort lysindfald til store glasfacader, der skaber mere lys og gratisvarme i bygningen.

Viser dine vinduer tegn på begyndende råd eller nedbrydning, er det en god investering at få foretaget en udskiftning af vinduer og få sat lavenergirigtige vinduer i dit hus.

​​

Spar energi med udskiftning af vinduer

Energitab udgør op til 30 procent af det samlede varmetab i ældre boliger. Der kan derfor være store besparelser at hente ved udskiftning af vinduer.


Udskiftning af vinduer giver bedre indeklima

Efter en udskiftning af vinduer reduceres kuldenedfald. Utætheder og træk forsvinder, som giver et bedre indeklima, hvorfor man skal være opmærksom på udluftning af boligen.

​​

Udskiftning af vinduer med omtanke

Man kan nemt foretage udskiftning af vinduer og bevare husets arkitektoniske stil. Ofte kan man vælge en vinduesløsning, hvor de gamle vinduer bevares, mens man sætter en ekstra ramme med energiglas i den indvendige side. Dette forudsætter naturligvis, at vindueskarm og vinduesramme er i god stand.

​​Fordele ved udskiftning af vinduer:

  • Udskiftning af vinduer giver lavere varmeregning
  • Nye vinduer øger husets værdi
  • Varmetab minimeres gennem vinduerne
  • Mindre træk og varmere overflader
  • Bedre indeklima og højere komfort
  • Energirigtige vinduer tilfører huset gratis varme
  • Mindre CO2 udledning

Energibesparelse på udskiftning af vinduer

Ældre villaer er som regel meget energitunge, som gennem renoveringstiltag kan fås ned på et maksimalt energiforbrug på under 15 kWh. Pr. m2 årligt. Her kan udskiftning af vinduer samt andre renoveringstiltag som nye ventilationsanlæg, efterisolering af tag og facade, montage af solfanger i tagkonstruktionen, på sigt spare dig for udgifter.

Få et tilbud på udskiftning af vinduer?

Vi tilbyder renovering og udskiftning af vinduer til huse og ejendomme i Horsens og omegn.

Vi er specialister i vinduesløsninger fra de fleste energirigtige vinduesproducenter på markedet.

Se vinduer i vores showroom i Horsens?

I vores showroom i Horsens kan du se eksempler på forskellige vinduessystemer og få kompetent og professionel rådgivning af vores rådgiver.

Kontakt os på 75 65 61 66 eller md@hansted.net, hvis du ønsker at høre mere om udskiftning af vinduer til boliger og ejendomme.

Vi tilbyder levering og udskiftning af vinduer i Midtjylland.

Hvem er vi?

Læs mere om Hansted Tømrer og Snedkerforretning

Hansted Tømrer & Snedkerforretning A/S • Langmarksvej 41 • 88700 Horsens • Tlf.: 75 65 61 66 • Fax: 75 65 68 88 • CVR: 13279144